top of page
  • merije

Kokos rode curry met spitskool van www.ekomenu.nl

Gerecht voor vier personen


Ingrediënten: een spitskool, acht eieren, 300 gram légumaise, 400 ml kokosmelk, tien gram verse koriander, twee el kokosolie, vier el olijfolie extra vierge


Instructie:

Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de kool in plakken of parten en leg ze op de bakplaat. Besprenkel royaal met olie en breng de kool op smaak met zout en peper. Rooster circa 25 minuten in de voorverwarmde oven. Breng een steelpan met water aan de kook. Kook de eieren 8 minuten en laat ze daarna schrikken onder de koude kraan. Pel en halveer de eieren. Verwarm de Légumaise met de kokosmelk in een steelpan op een laag vuur en roer tot een gladde saus. Doe de olijfolie extra vierge in een kommetje. Snijd de koriander heel klein en roer door de olie (of gebruik een vijzel). Druppel de koriander olie over de geroosterde kool en serveer met de eieren en kokos currysaus.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page